Header Image
Header Image

Download white paper

Kostenefficiëntie

Zou het niet geweldig zijn om op hetzelfde moment geld te verdienen én te besparen? Onze Hybrid Cloud levert u alle rekenkracht die u wilt, on-demand. U hoeft niet te investeren in kostbare hardware: betaal alleen voor de kracht die u wilt - wanneer u wilt.

Flexibiliteit

Creër een cloud op maat. Combineer verschillende cloud-technologieën en verschillende platformen: bare metal servers, dedicated servers en public of private cloud. De optelsom: het allerbeste voor uw bedrijf.

Betrouwbaarheid

U heeft een netwerk nodig waarop u kunt bouwen. En u wilt geen leverancier, maar een partner. 99,9999% uptime. Experts die weten waar ze over praten. Die u overal en altijd kunt bereiken, waar u ook bent. Op de technologie en de mensen van LeaseWeb kunt u 24/7 vertrouwen.

Kies hoe u succes behaalt. Met onze Hybrid Cloud en de persoonlijke ondersteuning van onze experts kunt u precies de cloudoplossing samenstellen die u nodig heeft om uw onderneming te laten groeien. De perfecte mix van dedicated serverspublic of private cloud en een content delivery network (CDN) afgestemd op uw specifieke situatie. En als de situatie dat wenst kunt u direct opschalen of downgraden. U betaalt slechts voor de capaciteit die u nodig heeft en gebruikt. Want de keuze voor de juiste technologie is tegelijk een strategische beslissing.

Een nieuw tijdperk van IT flexibiliteit met Hybrid Cloud

Download dit white paper voor een introductie van hybrid cloud en ontdek waarom het de toekomst van IT business is. 
 WhitePaper_HybridCloud.png

Live Chat
Your question:
Close